Välkommen till TvingNet

Tvingnet.se är en hemsida för alla Tvings invånare för att förmedla nyheter om byn, aktiviteter som sker i byn och för att knyta kontakter och finna personer med gemensamma intressen.

Har du ett intresse som du vill dela med dig av eller en aktivitet du vill ha med dig fler på så kontakta oss på info@tvingnet.se. Kanske du brukar plocka svamp och vill ha med dig fler? Har du ett fiskeintresse och vill lära ut tips och knep för en fin fångst? Kanske du brukar gå på promenader och kan tänka dig leda en grupp mot bättre hälsa? Inget intresse är för stort eller smått! Hör av dig så lägger vi ut information här på hemsidan!

Vi hoppas att ni alla i Tving hjälper till att göra hemsidan levande och att vi kan skapa massor med roliga aktiviteter åt Tvings invånare! 

mvh TvingNet.se

Kommentar