Tving GOIFs seniorer finslipar formen inför seriestarten

Lördag 18 April spelar Tving GOIFs representationslag sin första seriematch för året i Division 6 Östra. Det är Torhamn som står för motståndet och matchen spelas i Torhamn.
Förra helgen finslipades detaljerna på ett träningsläger i Kolboda och under påskhelgen spelas de två avslutande träningsmatcherna. I fredags 10 April tog man emot Drottningskär, som för övrigt räknas som en av de absoluta seriefavoriterna, på konstgräset på Rosenholm. Matchen vanns välförtjänt med 3-2 i en välspelad och temporik match. På annandagen, Måndag 13 April, spelas den allra sista träningsmatchen. Den spelas mot Union på Slättalyckans gräsplan!
Välkomna att under annandag påsk avnjuta trevlig fotboll på ett soligt Slättalyckan i Tving!
/ Tving GOIF

Kommentar