Fastigheter i Tving till salu

Idag har vi lagt in ny information på TvingNet; Fastigheter i Tving till salu.

 

 

 

HemNet är ju en välkänd hemsida med information om fastigheter till salu över hela Sverige. Vi har idag till TvingNet länkat in alla fastigheter som säljs i Tving. Så fort det dyker upp nya objekt i Tving på HemNet så kommer de även synas här på TvingNet.

 

För tillfället hittar ni samtliga objekt längst ner på TvingNets första sida, men kan senare komma att flyttas till en meny.

 

Vi räknar väl inte med att informationen här på TvingNet ska få de boende i Tving att flytta inom Tving, men det kan ju vara intressant att se vilka hus som är lediga. Kanske kan ni tipsa kompisar/bekanta att flytta hit? Wink Flertalet fastigheter är för övrigt Fritidshus, vilket kanske kan vara av intresse för några som vill vidga sina ytor i Tving.

 

Vi på TvingNets redaktion hoppas förstås att ni uppskattar den nya informationen på sajten.

 

mvh TvingNet

 

Fotnot. Bilden har förstås inget med fastigheterna i Tving att göra.

Kommentar