Celebert besök i Tving – Frank Ådahl

Lördag 9 Maj klockan 19:00 får Tving celebert besök då Frank Ådahl gästar Tving kyrka och håller en konsert tillsammans med Blekinge Gospelchoir. Gratis inträde!

 

Frank Ådahl är nog inte helt okänd för de som såg melodifestivalen 1990. Han deltog i gruppen Edin-Ådahl och vann den svenska Schlagerfestivalen med ”Som en vind”. Han fick således representera Sverige i Eurovisionschlagerfestivalen i Zagreb i dåvarande Jugoslavien.

 

I sann internetanda har Frank Ådahl en egen hemsida som ni hittar på denna länk

 

Frank Ådahl kommer alltså tillsammans med Blekinge Gospelchoir (med sångare ur gospelkörer från Blekinge) hålla en Gospelkonsert i Tving kyrka. Arrangemanget är ordnat av Fridlevstads kyrkliga samfällighet av vilken Tving församling är del av. Arrangemanget utannonseras på denna länk. Finns det frågor om spelningen så kontaktas lämpligen diakon Anna Fosselius eller kantor Mari Sjöberg på telefon 0455-338057.

 

mvh TvingNet

Kommentar