Tving GOIF herrar vann mot Johannishus med 5-3

Tving GOIFs herrar vann seriematchen i div 6 på lör 16 Maj mot Johannishus med 5-3.

 

Matchen spelades på Slättalyckan. Det finns en bildserie från matchen på denna länk eller se bilderna genom att klicka på dem nedan.

 

Här är matchreferatet skrivet av tränare Magnus Arvidsson:

Ja då har vi spelat mot Johannishus och stundtals så spelar vi en fotboll som kommer att prägla oss när vi vågar gå ut och vinna matcherna.Jag menar dom sista 15 minuterna i första och dom första 25 minuterna i andra när vi vågar och vår backlinje vågar kliva upp och vi får press på deras planhalva då är vi starka dom kommer ingenstans och bara lyfter långa bollar och vi bara vänder och skapa chans på chans vi skapar chanserna pågrund av att vi har ett bolltempo som är det bästa jag har sett i Tving under mina år jag har sagt att vi måste ge detta tid och jag hoppas att detta var ett bevis på att vi är på rätt väg.Jag kan också säga så här att vi skapar 10 frilägen idag där vi ska göra mål på men vi ska vara riktigt nöjda att vi vann matchen men vi har mycket att prata om på Tisdag.Jag kommer in i klubbstugan så står en av deras spelare och han vill föklara bort förlusten och han utbrister F-n vilken dålig linjeman ni har vad jag lugnt säger tillbaka ja ja man hitta olika saker att skylla en förlust på.Målskyttar Wallfors 4 och Jonny 1.Som slutord vill jag bara säga att idag visar vi att vi är på rätt väg men vi har mycket kvar att lära oss för att bli bättre.MVH MAGNUS ARVIDSSON.

 

mvh Tving GOIF

 

{flickr-album}Type=Photoset, User=tedion, Photoset=72157618333119743{/flickr-album}   

Kommentar