Informationsinsamling på TvingNet

TvingNets hemsida har de senaste dagarna varit ganska oförändrad och inga nyheter synts till. Jobb pågår kontinuerligt!

Trots att det varit stiltje på hemsidan så pågår det ständigt insamling av information om Tving och dess omnejd. Det kommer vara perioder av tystnad och få nyheter och lite information, men även perioder med ett stort inflöde av nyheter och mycket information. Allt får ta sin tid.

 

Känner Du att du vill hantera ett ämne, en hobby eller en förening här på TvingNet så får Du gärna kontakta oss på info@tvingnet.se med information om vad du vill bidra med. Allt som rör Tving är av intresse!

 

Vi hoppas att ni har tålamod och med jämna mellanrum återkommer för att ta del av den stora informationsmassa som lilla Tving by har att erbjuda. Då menar vi både vad gäller nutida nyheter och historiska fakta.

 

mvh TvingNet

Kommentar