Tving GOIFs seniorer i klar seger mot ESK/BIF

Fredagen 5 Juni mötte Tvings herrar det för 2009 nybildade och sammanslagna laget Blåningsmåla/Eringsboda i Eringsboda. Förra omgångens stora förlust mot Ramdala hade lagts åt sidan och en skön seger bärgades. 

Matchen vann Tving med 5-2. Tving avslutade matchen med att göra tre mål med endast tio man på plan.

 

Tränare Magnus Arvidsson summerar matchen:

Ja då har vi spelat mot ESK/BIFFARNA och vi vinner matchen. Jag är väldigt stolt och glad över samtliga spelare idag. Inte för själva matchen som sådan, utan för att vi vid 2-0 släpper upp dom till 2-2 och jag känner att matchen glider oss ur händerna som vanligt. Men WOW vilka grabbar ni är. Ni reser er och spelar ut dom totalt. Vi spelar en fotboll som är helt underbar att titta på. Det går fort bollen, går som på räls och dom blir totalt utspelade. Jag kan väl också förstå varför vi släpper dom två målen. Det blir lite vimsigt när vi får vår mittback utvisad och vi sätter in en spelare som får bara ta av sig kläderna och slänga sig in i matchen men när det går en stund och han blir varm i kläderna så visar han att han gör sitt jobb med en vilja som alla andra. Matchen vi spelar idag präglas av en tändning och vilja att jobba för varandra som är GRYM. Vi visar direkt att vi SKA vinna matchen. Det var lätt att räkna dom gångerna i första halvlek som dom hade bollen under kontroll på vår planhalva. Vi var mer taggade och hade en disiplin i laget som var enorm. Vi var heta över hela planen. Det var bara när utvisningen kom som vi vacklade till lite, annars var vi det bästa laget idag. Jag vill höja alla som spelade idag, men jag måste bara höja två spelare över mängden. Det är som alla kan räkna ut JOHN för sin otroliga vilja att löpa och komma på kanten, vilket skapar stora hål i deras lag. Den andre är sprattelgubben JONAS (MASSE) MAZETTI för sitt hatrick och sin snabbhet. Jag vill också framhäva två riktiga lagspelare idag och dom är LINUS och JONATAN. Jag säger till att de inte får någon speltid idag men, dom bara konstaterar att ”det gör inget, det är tre poäng som gäller för laget”. Det kan jag säga det är stora ord från två lagspelare i Tvings Goif. Det kändes mäktigt att få det som svar. Målskyttar Mazetti 3, Patrik 1 och John 1. MVH MAGNUS ARVIDSSON

 

mvh Tving GOIF 

Kommentar