Ny seger för Tving GOIF i Div 6

Fredagen 12 Juni tog Tving GOIFs herrar emot Drottningskär på Slättalyckan i en seriematch i Div 6 Östra. Solen höll sig borta, men en ny härlig seger kunde bärgas och nu ligger Tving på en angenäm fjärdeplats i serien.

 

I vanlig ordning bifogar vi tränarens ord från matchen:

Ja då har vi spelat mot Skäret och vi vinner. Tycker vi var det bättre laget sett över hela matchen. Jag var lite orolig inför matchen att vi inte skulle vara taggade från start, men se vilken näsbränna jag fick. Det var magiskt att stå utanför och bara njuta i 90 minuter. Visst, Pelle räddar oss de första 15 minuterna, men jag förstår er lite då Linus O går sönder på uppvärmningen och Björn går sönder efter 10 minuter, så vi får ändra om i laget och det blir lite svårt att hitta sina positioner, men sen så blir vi bara bättre och bättre. Jag hoppas att vi spinner vidare på det vi har nu och bara blir bättre för varje vecka som går för nu har vi visat att vi är bra och alla spelar för varandra och Pelle styr laget så att man tror att man är på en hårdrockskonsert. Tycker också att vår backlinje var helt sjukt stabil hela matchen. Nu ska vi inte tro att vi kan slå oss till ro. Vi ska vara mer hungriga på att vinna mer matcher och ställa upp för varandra i varje match. Jag skulle också bara vilja beröma Max. Vilket inhopp han gör. Jobbar och sliter, men vid vårat första mål att släppa bollen vidare till Patrik och på det sätt han gör det visar på en enorm kyla även att en så pass ung kille visar att det kommer bli något stort av honom. Målskyttar Patrik 2 och Steven 1. MVH MAGNUS ARVIDSSON

 

mvh Tving GOIF

Kommentar