Gör affärer på Tvingtorget!

Nu finns det möjlighet att köpa/sälja prylar här på TvingNet, dvs på Tvingtorget. Ta tillfället att rensa ut era gömmor och lägg ut det ni vill bli av med här på Tvingtorget. Det kostar inget.

 

 

I huvudmenyn till vänster finns det nu ett nytt menyval – Forum. I forumet finns det flera olika kategorier där ni kan skriva och tycka till, bland annat en kategori som heter just Tvingtorget. Tänk dock på att ni först måste registrera er på TvingNet innan ni kan använda det. Det görs under inloggningsrutorna genom att klicka på ”Registrera mig”.

 

Lägg in vad ni har. Kanske är det ngt ni tänkt kasta som någon annan vill ta över. Stort som smått. Vi lämnar inget åt slumpen. Genom att lägga ut det lokalt här i Tving så är frakt och leveranser inte att tänka på.

 

Jag hoppas att ni alla uppskattar Tvingtorget och att ni får användning av det. 

 

mvh TvingNet

 

Kommentar