Namninsamling för problem med Blixtviks ADSL

Information angående Blixtviks ADSL-uppkoppling samlas in och även en namninsamling från de som upplevt att internetuppkopplingen inte är i det skick man önskar. 

 

Under våren har ett flertal klagomål på Blixtviks ADSL-uppkoppling från ganska många olika personer i Tving kommit TvingNet tillhanda och vi misstänker därför att problemet kanske är ännu större än vad vi i dagsläget faktiskt känner till. Eftersom Blixtvik inte skickar ut information om att det finns problem och därmed inte heller presenterar vad man gör för att åtgärda problemen så vill vi gärna samla in lite fakta.

 

Vi skulle därför vilja uppmana Tvings invånare som har ett ADSL-abonnemang hos Blixtvik att skicka oss ett mail till följande emailadress:

 

blixtvikproblem@tvingnet.se

 

Skriv gärna följande i ert email till oss:

  • vilket abonnemang ni har, dvs 1, 2, 8 eller 24 MBit/s
  • en rad om hur problemen yttrar sig
  • samt om du vill vara del av namninsamlingen

 

Samtliga kommentarer angående uppkopplingens kvalité kommer att HELT SÄRKOPPLAS från ert namn, dvs ert namn kommer inte att på något sätt sättas i samband med er kommentar.

 

Vi tar förstås även gärna emot email som innehåller positiva kommentarer om Blixtviks ADSL.

 

Vi vet även att operatören Fredan erbjuder ADSL i Tving. Vi tar gärna emot information från abonnenter som använder Fredan då vi gärna vill kunna jämföra de olika leverantörernas ADSL-tjänst. 

 

All information vi får skickat till oss kommer att publiceras här på TvingNet, men givetvis även skickas till Blixtvik.

 

mvh TvingNet

Kommentar