Flygfoto över Tving år 1961!

1961 Flygfoto över Tving, nr 402 (b/w)

Ett flygfoto från 1961 har hamnat i TvingNets maillåda. Det är Johan Abrahamsson som bidragit med den mycket intressanta bilden. Idag finns det mängder med bilder från både flyg och satelliter, men hur lätt är det att få tag på ett flygfoto som har nästan 50 år på nacken?

 


Det mest anmärkningsvärda i bilden är, i vårt tycke, den stora mängden träd på båda sidor av Nävragölsvägen. Idag finns det ju massor med hus på båda sidor av vägen, dvs längs Ängslyckan och Lilla vägen. Lägenheterna vid Sandkullavägen är vid denna tidpunkt inte heller byggda.

För att se en större bild i högre upplösning klicka här.

Om någon har något mer att säga om bilden och dess innehåll så är ni mycket välkomna att bidra med information genom att skicka ett email till info@tvingnet.se.

Vi tackar Johan för bidraget!

mvh TvingNet 

Kommentar