Ny omröstning – Era besök på Slättalyckan

Det finns nu en ny fråga som alla ni besökare kan rösta på. Den handlar om era besök på idrottsplatsen Slättalyckan i Tving.


Slättalyckan är en ganska aktiv plats i Tving där många ungdomar och vuxna spelar fotboll. Trots att många matcher varje vecka spelas så kan vi i redaktionen på TvingNet tycka att det är väldigt få besökare från just Tving. Det är inte ovanligt att bortalagen kommer med mer publik till Slättalyckan än vad Tving själva lyckas locka. Det tycker vi är lite synd.

Vi är tacksamma om ni svarar på den lilla enkäten i högerkolumnen. Ni får mycket gärna skicka ett email till info@tvingnet.se om ni vill kommentera varför ni kommer eller inte kommer till Slättalyckan. Givetvis hanteras det anonymt. Kanske det finns förbättringsförslag för Slättalyckan som gör att vi kan få fler besök dit och därmed mer liv i byn.

mvh TvingNet

Kommentar