Aktiviteten nr 1 med Aktiva Tving

Söndagen den 25 Okt genomfördes den första aktiviteten av den nystartade föreningen Aktiva Tving.

 

 

 

 

Jakttider 2009-10-25

Detta var Aktiva Tvings första träff. Vi träffades i skogsdungen bakom läktaren vid fotbollsplanen. Familjerna Hermann/Andersson och Ekvall hade samlat ihop olika typer av skjutvapen. Med slangbellor, blåsrör, luftgevär, äppelslunga, pilbåge och tomahawk försökte vi träffa olika mål, vilket inte alltid var så lätt. Med tanke på att vi lekte med saker som absolut inte är leksaker så skötte alla ungar sig exemplariskt.

Vädret var som det brukar i slutet av oktober, lite mörkt och regnit. Fast det regnade faktiskt inte hela tiden. Det kom ca 35 barn och vuxna till denna första träff, vilket vi som startat föreningen tycker är jättekul.

Något som det flesta missade var att vi hade förberett en liten tävling ”Säsongens värsta jaktlag”. Det var så blött att det kändes som överkurs att springa runt och fylla i ett protokoll, men detta tyckte inte Jan, Kyra och Nils. Dessa tre vann därför tävlingen överlägset och koras därför till ”Säsongens värsta jaktlag”. Kanske får vi andra revansch nästa år …. då i det fina vädret.

Källa: www.aktivatving.se

Nästa träff är 29 Nov klockan 1500.

mvh TvingNet

Kommentar