Kombination loppmarknad och marknad på gång!

Söndagen den 17 juni kommer det att anordnas en kombinerad loppmarknad och marknad vid Folkets Hus i Tving. Läs vidare för att delta i en tävling och/eller för att boka bord!

 

 

I samband med Bingorundan söndagen 17 juni så kommer det även ordnas en loppmarknad. Det finns således möjlighet att hyra bord för att ställa upp sina prylar till försäljning.

Loppmarknaden kommer dock att utökas med ett antal marknadsföretagare, vilket gör att loppmarknaden blir något utöver just en loppmarknad. Som exempel kommer det företagare som erbjuder tjänster inom lås och nycklar samt försäljning av kryddor och te. Det kommer finnas nöjen i form av t ex en stor hoppborg. Och vad vore en marknad utan marknadskarameller. Det jobbas dessutom kontinuerligt på att locka ännu fler marknadsföretag att delta.

Om någon känner en marknadsföretagare som möjligen vill delta eller om det är någon marknadsföretagare som läser detta och vill delta, kontakta oss gärna på email info@tvingnet.se eller telefon 0768-943000.

Tävling

Tävlingen går kort och gott ut på att ge marknaden ett namn. I dagsläget är ”Tving marknad” det liggande förslaget, men vi är nyfikna på att försöka ge marknaden ett unikt och spännande namn. Skicka era förslag till info@tvingnet.se. Märk mailet ”Tävling!”. Det kommer att delas ut ett pris till det vinnande förslaget.

 

Bordshyra

Det går redan nu att boka bord till loppmarknaden. Kostnaden är 100 kr per bord. Bokningen görs genom att ringa Christer på 0733-900648.

 

Kommentar