Studiecirkel för kreativ målning i Tving

Tvingbygdens KonstKupp är ännu en studiecirkel som hålls i Tving. Detta är dock ingen dagslända. Denna konstcirkel har i Tving pågått under många år.

 

 

Tio gånger varje termin träffas konstnärerna i Tvingbygdens KonstKupp i Tving Församlingshem för att måla tillsammans och har så gjort under många år.

Denna termin består Tvingbygdens KonstKupp av sju kvinnliga konstnärer i olika åldrar med den gemensamma faktorn att alla målar med olja. Det är sju helt olika stilar man får se vid ett besök på en målningskväll. Det rör sig från abstrakt konst till landskapsmålning och porträttavlor.

 

2012-11-13 19-37-22 Image 0001 Size 1632 x 1224 iPhone 4S

 

Deltagaren som har varit med längst började redan i slutet av 1980-talet och hänger med ännu. Tänk er själva vad många finfina konstverk som producerats genom åren!

Varför man är med i Tvingbygdens KonstKupp?

  • För att få utlopp för kreativitet och få inspiration av andra.
  • För gemenskapen (givetvis fikas det på målningstillfällena).
  • För att få skapa fina tavlor till sig själv och till andra.

 

2012-11-13 19-37-38 Image 0002 Size 1632 x 1224 iPhone 4S

 

Tidigare har tavlorna visats upp vid olika tillfällen, men nu är det äntligen dags för Tvingbygdens KonstKupp att hålla en gemensam vernissage. Denna kommer att äga rum i Folkets hus i Tving under två dagar den 24-25 November. Båda dagarna är dörrarna öppna mellan klockan 11.00-16.00. Besökarna bjuds på glögg, pepparkakor och fin konst att vila ögonen på samt trevliga konstnärer att prata med.

Är man intresserad av målning så är man välkommen att vara med i Tvingbygdens KonstKupp. Prata då gärna med någon av konstnärerna på vernissagen! Jo, män är också välkomna! 🙂

Kommentar