Ny butik i Tving: Bygatan5

På söndag, den 2 December, slår Bygatan 5 interiör upp sin port och öppnar butiken!

 

 

Vad är då Bygatan5 interiör? Det är en butik på Bygatan 5, precis som namnet antyder, i centrala Tving. Butiken säljer saker som man blir glad av!

Främst erbjuds renoverade möbler, tavlor, heminredning och närproducerade produkter. Det finns porslin från Gerbera i härliga färger, tavlor, litografier, ljusstakar av gamla stolsben, armband, turturduvor, kryddor från Bredaviks Örtagård och fårskinn och korv från Spjutsbygds gård samt vättar, doftljus och annat smått och gott!

Förutom att handla saker man blir glad av kan man även få hjälp med sina möbler som man av någon anledning tröttnat på. Kanske finns det en gammal IKEA-hylla hemma som ser tråkig ut, men som fyller sin funktion. Detta är ett perfekt objekt att få omgjort på Bygatan5. Möblerna kan få ny färg, form eller mönster.

Bygatan5 kommer även att köra workshops/minikurser i exempelvis betonggjutning (där man får gjuta krukor, fat, etc), kransbinderi, kreativt tänkande, DIY-pyssel, inred med hjälp av nature, med mera. Om det finns intresse så klart!

Den fysiska butiken kommer under Januari att få sällskap av en e-butik som levererar samma saker. Den fysiska butiken kommer givetvis att finnas kvar hela tiden.

Under December månad är det öppet samtliga adventssöndagar och det är perfekt att svänga inom för att lösa julklappsstressen!

Mer info om butiken kan man hitta på Facebook-sidan www.facebook.com/bygatan5 eller butikens egen hemsida www.bygatan5.se.

 

2012-11-28 16-08-15 Image 0001 Size 3000 x 4000 LT26i

 

2012-11-28 16-08-34 Image 0002 Size 4000 x 3000 LT26i

Kommentar