Tving GoIF på hal is

Ett gäng sköna Tvingkillar från Tving GoIFs mer erfarna trupp tog sig i måndags ut på hal is.

 

 

Tving GoIF hade lyckats få en istid i självaste A-hallen i Telenor Arena Karlskrona på Rosenholm. Klockan 2100 på måndagen den 10/12 äntrades isen av ett glatt gäng Tvingbor och ett fåtal inlånade utfyllnadsgubbar.

Det var de mer erfarna fotbollslirarna i Tving GoIF som under drygt fyra veckors idoga försök äntligen lyckats få en tid i ishallen. Det blev således spel i självaste A-hallen inför ca 3400 stolar och en publik bestående av tre glada tjejer.

Den ditresta och entusiastiska publiken fick minsann valuta för pengarna! Kameran gick varm och publiken stannade hela matchen och även en stund efteråt för att prata med lirarna.

Det var en hockeymatch som varade i en enda period över 50 minuter helt utan avbrott. Är detta månne ett rekord för Guinness Rekordbok? Trots en ovanligt lång period så var det högt tempo, snygga mål och fina spelkombinationer hämtade från grabbarnas välutvecklade fotbollssinnen varvades med osköna skär, fantastiska balansnummer och glid på både mage och rygg. Det ena laget vann över det andra med 10-9. En riktigt spännande match som publiken, av flera anledningar, sent ska glömma.

Några av Tvings profiler var Lennart Sträng och Tommy Karlsson. Lennart hade förberett sig länge och väl genom att låna in utrustning från elitserielaget Växjö Lakers. Tommy hade oxå förberett sig väl, men inte genom att låna in modern utrustning. Han hade istället försäkrat sig om säker skridskoåkning genom att använda väl beprövad och invand utrustning sedan ca 30 år tillbaka. Båda gjorde succé och de yngre får ta lärdom av detta.

Det var i alla fall ett härligt och uppfriskande ispass som tilltalade samtliga deltagare och vi hoppas få se mer av dessa fina killar framöver!

Bilden nedan visar Tvings ishjältar! 🙂

 

2012-12-10 22-53-38 Image 0066 Size 3216 x 2136 NIKON D90

Klicka på bilden för större version!

Text: Tedi Juricic
Foto: Tedi Juricic

Kommentar