Samhällsföreningen summerar 2012 och önskar God Jul!

En julhälsning från Tvingbygdens Samhällsförening.

 

Hej vänner!

Det drar med snabba steg mot jul och allt vad det innebär. Detta budskap riktar sig till alla människor i och omkring bygden och alla människor som på något vis har ett engagemang för Tving.

Jag, Patrik Karlsson, vill som ordförande för Tvingbygdens Samhällsförening uttrycka mitt stora tack för det gångna året och det är med stor stolthet jag kan konstatera att drivkraften i er alla och i föreningen saknar ord. Det är min övertygelse att 2012 har varit historiskt ur många perspektiv. Att finna synergi/samspel i en så stor mängd människor är en utmaning för oss alla som vi ständigt måste arbeta med för att både förbättra och förenkla.

I samband med att styrelsen skall upprätta verksamhetsberättelsen för 2012 kan jag meddela att alla punkter som protokollfördes vid reaktiveringen av föreningen som målsättningar har uppfyllts plus ytterligare ett stort antal aktiviteter.

För att ingen skall undgå att unna sig själv en stor klapp på axeln och en riktigt stor julkram listar jag ett antal av de genomförda aktiviteter som bygden tillsett under året.

  • Julgransbål – Återkommande
  • Valborgsfirande – Återkommande
  • Pubafton – Återkommande
  • Marknad – Återkommande
  • Lucia – Återkommande
  • Trimbingo – Återkommande
  • Fritidsgård – Återkommande
  • Med mera, med mera…

Fritidsgården ser jag som en av de de största samhällsinsatser man kan bistå med. Ungdomarna bereds möjlighet att träffas och ha ordentligt kul på en offentlig plats som är trygg. Uppslutningen är stor och massor av kommande aktiviteter finns planerade.

2012-05-20 Firande av Tving skolas överlevnad 4

Information är en av de svåraste utmaningarna ur alla hänseenden. Jag vill återigen påminna om att våran officiella informationskanal är TvingNet på www.tvingnet.se i kombination med att anslag sätts upp vid affären. Vi har under året i samband med de större aktiviteterna tillämpat ”lapp i lådan” och ber om överseende om vi inte lyckats nå alla vid varje tillfälle.

När vi tar oss in i 2013 så gör vi det med stora förhoppningar och spänd båge. Vi önskar en delaktighet av alla och alla skall känna att det finns utrymme för tankar och idéer för att påverka vår boplats och tillvaro.

Det finns ett flertal projekt igång. För information och eventuell delaktighet, välkomna att höra av er till styrelsen i Samhällsföreningen. Alla krafter behövs och tillsammans kan vi åstadkomma förändringar inom de kategorier vi önskar.

Avslutningsvis vill jag återigen tacka alla som kommer på de aktiviteter som genomförs. Delaktighet är allt ifrån att planera till att genomföra och genomförandet blir bra när uppslutningen är stor.

En ordentligt stor Julkram till er alla och förhoppningar om en underbar Julhelg.

Tvingbygdens Samhällsförening.

// Patrik Karlsson

PS. Stötta oss gärna i vårt arbete med 100 kr/familj. PG 91 94 29-1. Pengarna går oavkortat till att utveckla bygden. DS.

 

Kommentar