Information Barngympa i Tving

Barngympagruppen summerar hösten 2012 och informerar om gympastart 2013.

 

 

Den 10 december var det avslutning efter den första terminen av barngympa för små barn här i Tving. Barngympan har varit öppen för barn födda 2008-2010. Sammanlagt har det varit 22 barn aktiva under terminen, vilket är ett glädjande högt antal. Målet har varit att erbjuda barn möjligheten att röra på sig på ett roligt sätt utan krav. Det har varit ett väldigt uppskattat inslag för både barn och föräldrar.

Avslutningen på barngympan gick i julens tecken. Det dansades flera danser kring granen. Prästens lilla kråka var den absoluta favoriten, eftersom man då fick trilla ner i diket. Det bjöds på glögg, saft och pepparkakor. Plötsligt, mitt under ringdansen, knackade det på dörren. In steg ingen mindre än en nära hjälpreda till självaste Tomten! Med sig hade hon en säck full med godispåsar till alla barnen. Innehållet sponsrades av Aktiva Tving och det tog emot av alla barnen med stora leenden! Avslutningen var, liksom hela terminen, en succé!

Under år 2013 fortsätter barngympan med start tisdag den 15 januari kl 1730! Alla barn är då välkomna igen och ingen föranmälan krävs.

Vi vill poängtera att även barn från andra orter än just Tving är välkomna. Under höstens pass fanns det flera barn från Fridlevstad med på gympapassen.

Finns det några föräldrar som är sugna på att hjälpa till eller som har några idéer till vad som kan göras på gympan så är ni välkomna att höra av er till någon av ledarna för barngympan, dvs Titti, Sara och Tess.

Kommentar