Klubban faller tungt!

20130228_artikel_klubbaInför Tving Samhällsförenings årsmöte på söndag 3 Mars presenteras en nyhet!

 

 

Som synes vid alla formella möten där styrelser fastställts avkunnas besluten med ett klubbslag. Klubban har en historik som tåls att läsas om och har genom tiderna i olika utföranden legat till grund för både kloka och mindre kloka beslut samt en massa försäljning på auktioner, med mera.

2012 var året då Tvingbygdens Samhällsförening åter tände sin låga och har genom ett fantastiskt engagemang från alla medlemmar och bybor lyckats förändra en hel del och skapat aktiviteter för att få en trivsam tillvaro för alla i bygden med omnejd. Ingen har säkert glömt turbulensen runt vår skola i Tving där uppslutningen från samtliga bybor gav framgång så tillvida att skolan idag finns kvar med F -6.

Som symbolik och blivande historik har ordföranden (undertecknad) ombett Christer Knutsson (Chrille ) att med sina händer tillverka en ”klubba” som en ikon och ett minne för när vi återstartade vår resa mot ett givande och inspirerande liv på landsbygden i och runt Tving. Resultatet är en rejäl klubba som med stolthet kommer att öppna upp årsmötet och när tiden är inne för nästa att få äran att bära ansvaret för klubban så skall historien följa den. Chrille skall genom tiderna känna sig stolt över sin skapelse.

Kom till årsmötet på söndag för att se och klämma på ”jätten”. 🙂

Patrik Karlsson

 

2013-02-28 20-13-15 Image 0002 Size 3264 x 2448 iPhone 4S

 

2013-02-28 20-13-48 Image 0001 Size 3264 x 2448 iPhone 4S

Kommentar