Förberedelser Tving Marknad

image_loppmarknad2Det är dags att ta nästa steg i förberedelserna inför detta års Tving Marknad och hjälp sökes för diverse små uppdrag.

 

 

Hejsan kära vänner,

Det börjar närma sig sommar och därmed Tvings Marknad och Loppmarknad. Vi söker nu er som kan tänka er att hjälpa till lite med just marknaden för att få den att fungera lika bra som förra året.

Marknaden förra året gick riktigt bra och vi har fått mycket beröm av knallarna som var här. Redan förra året, som ju var första marknaden någonsin, hade vi ett mål att göra det ännu bättre i år genom att intervjua knallarna och använda deras återkoppling till att göra detta årets marknad ännu bättre.

Som ni förstår så behövs det några som hjälper till för att Tving Marknad och Loppmarknad ska kunna bli av. Vi hoppas att några ska komma och stötta oss.

Vi kommer ha ett första möte denna veckan där vi lite snabbt går igenom förra årets marknad samt se över vem som kan hjälpa med vad.

Skicka gärna ett SMS till Jesper på 0733-495413 om du har möjlighet att hjälpa till eller skicka ett email till info@tvingnet.se.

Mötet blir i Tving Folkets Hus på Tisdag den 9 April kl 19.00.

Välkomna!

Marknadsgeneralen för Tving Marknad

Kommentar