Dax för allsång i Tving!

image_musik1Nu är det dax för Allsång i Tving! 🙂

Vi tar pulsen på arrangören…

 

 

 

 

Det är dax för en Allsångskväll i Tving igen, vilken blir det andra i ordningen. Den första gick av stapeln i Oktober 2012 och blev ett välbesökt och uppskattat arrangemang. Nästa Allsångskväll är den 24 Maj. Mer information finns på evenemangssidan på denna länk.

Monica Norrman från Tving är den drivande kraften bakom Allsången i Tving och vi ville få veta lite mer om henne.

20130417_artikel_allsång_monica_norrmanMonica, berätta om Monica Norrman med max 20 ord.
– ”Monica är glad, sprallig, positiv, numera tvåbarnsmamma som lever för mina pojkar! Njuter av livet och är inte rädd för utmaningar…”

Du missade ju tyvärr själv din egen arrangerade Allsång 2012. Vad fick du för respons på den?

– ”Mina älskade vänner Eleonor Blomqvist och Patrik Karlsson tog vid två dagar innan Allsången skulle vara, då när jag blev inlagd. De gjorde ett suveränt jobb! Det har varit många lovord efter den kvällen, jättekul! Det var väldigt vemodigt att inte få vara med när man hade fixat och donat med det, men Janne spelade in den så jag har fått se den på film. Helt klart godkänt!!!”

Vad egentligen fick dig att arrangera en Allsång?

– ”Sivert Rosander kom med idén och Patrik Karlsson tyckte att jag skulle leda den eftersom han vet att jag tycker om att fixa grejer.”

Har du själv sång som intresse?

– ”Jag fullkomligt ÄLSKAR att sjunga! Sång och musik har alltid varit en stor del av mitt liv.”

Har du uppträtt med något band eller vid ngn tillställning?

– ”Ja, faktiskt. Jag brukar sjunga på bröllop, dop och begravningar. Har också sjungit i kör många år.”

Kan du nämna några låtar du gärna tar ton till?

– ”O Herre Gud… det finns så många, men jag tycker om sånger som säger något, som har en mening, ett budskap. En favorit; Utan dina andetag.”

Vi tackar Monica för intervjun och lyssnar på Utan dina andetag med bandet Kent.

Text: Tedi Juricic

Kommentar