En ny midsommartradition i Tving?

20130627_artikel_midsommar_brannbollPå Midsommardagen samlades spontant både vuxna och barn på Slättalyckan i Tving. Det visade sig vara en lyckad sammankomst som uppskattades av alla.

 

 

 

Skulle det kanske vara en av Tvings nya traditioner som ägde rum på Slättalyckan på Midsommardagen kl 15.00?

Från ett snabbt inlägg på Facebook på Tvingsidan så samlades drygt 60-talet personer för att spela brännboll och umgås med tävlingsinstinkten uppskruvad på max. Ungdomarna mot Seniorerna blev upplägget och matcherna gick relativt stillsamt. Fixar Teamet, alias Håkan Rönnebring, tillhörde skaran som numera kan kasta racket längre än bollen! Linda Lundin höll ett skarpt öga på matchen i rollen som enväldig domare.

Lite fika i gräset i tron om att tävlingarna avgjorts så blev det passande en fotbollsmatch med samma lagfördelning. Efter att antal löpningar i förhoppningarnas tecken om att juniorerna skulle sättas på plats fick vi ”gamle” gå med mössan i hand och gratulera ungdomarna till vinsten. Vi hade förmodligen Tvings för dagen smidigaste målvakt Bosse Månsson som ändå lyckades hålla undan ett antal rejäla skott och fick Ravelli att framstå som rädd jämförelsevis.

Ett stort tack till alla som närvarade och Sanne som ”kläckte” idén!

Som sagt, kanske vi redan nu kan bestämma samma tid samma kanal samma plats 2014? 🙂

 

2013-06-22 Image 2

 

2013-06-22 Image 1

 

2013-06-22 Image 3

Text: Patrik Karlsson
Foto: Patrik Karlsson

 

Kommentar