Bussresa till Eriksberg med Röda Korset

image_buss_01Röda Korset erbjuder nu möjligheten att delta på bussresa till och rundtur på Eriksberg.

 

 

 

Den 6 augusti ordnar Tving RödaKorskrets en bussresa till Eriksberg Vilt & Natur, www.eriksberg.nu.

Komplett information om dagsturen finner ni under meny Evenemang ovan eller på denna länk.

 

logo_eriksberg_01

 

Följande text är en beskrivning hämtad från deras hemsida:

De senaste åren har Eriksberg Vilt & Natur utvecklats till en modern konferensanläggning med förstklassigt hotell och restauranger. En unik plats med mycket personlighet och egen prägel. I en gårdsmiljö med byggnader från fem århundraden finns inget annat alternativ. Här finns en exklusiv upplevelse och mötesplats där kontrasterna mellan tidsepoker och stilar skapar en fängslande och levande atmosfär.

Och överallt finns de fridfulla och majestätiska vilda djuren! På Eriksberg är ni aldrig ensamma, men alltid för er själva. Här finns en unik kombination av avskildhet och naturens närhet. Efter alla upplevelser är det en njutning att svepas med i en gastronomisk och inspirerande utflykt i hotellets faciliteter. Låt era sinnen få utlopp för de smakupplevelser, originalitet och fantasi vår köksbrigad och restaurang levererar. Här samsas det vilda med det modernt estetiska, från arla frukostbuffé till vår Upplevelsemeny med utvalda viner ur vår välfyllda vinkällare.

Njut av det spektakulära skådespelet som utspelas i vyn från restaurangen. Bli inte förvånad om ni får se flocken av visenter sakta stryka förbi, på väg mot nya betesmarker, eller höra kronhjortarnas bröl och kanske till och med få se deras stoltserande duell, i skymningen om hösten.

 Följande film är hämtad från samma hemsida:

AMAZING ERIKSBERG from Åsa Olsson on Vimeo.

 

Välkomna!

Tving RödaKorskrets

logo_rodakorset

 

Kommentar