Slutrapport TOGS 2013

20130830_artikel_slutrapport_togs2013_logoDet är dags att summera tennisturneringen TOGS 2013 i text och bild.

 

 

 

 

Tennisturneringen lockade som sagt 20 deltagare från spridda delar av Karlskrona kommun. Här är alla deltagarna; Jesper Andersson (Rödeby), Hans Alexandersson (Holmsjö), Jesper Carlfelter (Tving), Jonas Gustavsson (Rödeby), Jan Henriksson (Tving), Linus Holmqvist (Karlskrona), Donald Jensen (Tving), Tedi Juricic (Tving), Patrik Karlsson (Tving), Christer Knutsson (Tving), Magnus Liotart (Fridlevstad), Stellan Nilsson (Karlskrona), Jonas Olsson (Tving), Jonas Plyhm (Allatorp), Jim Pålsson (Karlskrona), Martin Schylström (Rödeby), Fredrik Ståhl (Shanghai), Roger Västerlund (Karlskrona), Fredrik Wenström (Tving) samt Johann Wenström (Tving).

Vinnaren av TOGS 2013 blev Stellan Nilsson. Läs gärna intervjun med Stellan och se fler bilder i följande artikel.

2013-08-10 18-16-43 Image 0483 Size 3216 x2136 NIKON D90

 

Som vinnare av turneringen fick Stellan äran att skänka överskottet från turneringen till ett välgörande ändamål. Valet föll av Stellan på Rädda Barnen.

logo_raddabarnen

 

Överskottet blev genom intäkter i form av deltagaravgift och diverse pant samt avdrag för utgifter i form av banhyra till Tving GoIF sammanlagt 458 kr. Beloppet skickas oavkortat till Rädda Barnen genom insättning till deras bankgiro på måndag 2 september.

20130830_artikel_slutrapport_togs2013_inbetalning_radda_barnen

 

Vi tar tillfället i akt att än en gång hjärtligt tacka våra sponsorer ICA Maxi i Karlskrona och Moderaterna Karlskrona för deras bidrag till turneringen och hoppas få se dem åter som sponsorer i nästa års turnering.

togs2013_huvudsponsor

togs2013_sponsor

 

Vi avslutar artikeln genom att presentera ett bildspel med bilder från den soliga tennisdagen på Slättalyckan i Tving.

 

mvh Arrangörerna Tving Open Grand Slam 2013; Fredrik, Johann och Tedi

Kommentar