Det är i Tving det händer!

logo_tving_samhallsforening

Tving Samhällsförening summerar och presenterar…

 

 

 

Hej vänner!

Om någon tror att Tving somnat så kommer här en uppdatering från en stolt Samhällsförening!

Kroppkakedagen
Tvings stora kroppkakedag genomfördes i vackert väder med härlig gemenskap. Bilder och reportage kommer inom kort!

Fritidsgården
Den välrenommerade fritidsgården i Tving är igång igen efter sommaruppehållet laddad med trevliga aktiviteter, fantastiska ungdomar och föräldrar.

Pubafton
Driftiga Festkommittén är i full fart med planeringen av höstens Pubafton som äger rum 12/10. Skynda er med anmälan! Lapp kommer i brevlådan för alla som inte använder Facebook eller läser på TvingNet.

Julgran
Årets julgran kommer att skänkas av Fam Niklas Ericson, vilket vi uppskattar och tackar för. Belysningen till granen kommer skänkas av Nävragöl El (Per Ivarsson), vilka verkar för en levande landsbygd. Det tackar vi också för. Datum för resning av gran under pompa och ståt återkommer vi med längre fram.

Jägarutbildning
En ny omgång jägarutbildning har startat på tisdagskvällarna i Tving Folkets hus. Återigen är det Gustav Håkansson som är kursledare. Flera platser finns. För info och anmälan se meny Evenemang här på TvingNet.

Bordtennis
Söndag 22/9 drar Dan Althinsson och ”gubbligan” igång bordtennisen igen. För info och kontakt se meny Evenemang här på TvingNet.

Lucia och Konserter
Vi vet även att vårt fina samarbete med Kyrkan kommer leda till kombinerade aktiviteter med både lucia och konserter .

Vi ber alla att inkomma med förslag på aktiviteter som kan bedrivas i alla de former och uppmuntrar till nytänkande.

Vi kommer efter sommarens vila återuppta våra visioner med att utveckla Folkets Hus till den centrala samlingspunkten.

tn_patrikkarlsson1Leaderprojektet justeras något i utformningen och ny ansökan kommer att gå iväg för att om möjligt få ekonomisk hjälp enligt tidigare föreslaget projekt. Parallellt så har ansökan till Allmänna arvsfonden skett där ansökan behandlas enligt rådande regelverk.

Lonaprojektet, vilket handlar om upprustning av slingan runt sjön med mera, är återupptaget med goda kontakter på kommunen.

Vi önskar flera hjälpande händer inför kommande evenemang! Alla är välkomna och tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla landsbygden levande!

Glöm inte: Det är i Tving det händer!

Med vänlig hälsning,

Styrelsen genom Ordförande Patrik Karlsson

Kommentar