På gång…

logo_tving_samhallsforeningTvingbygdens samhällsförening informerar…

 

 

 

 

Inledningsvis vill styrelsen för Tvingbygdens samhällsförening tacka alla för året som gått och alla insatser som leder till en levande landsbygd. Vi är oerhört tacksamma för det engagemang som varit för att skapa aktiviteter i byn med omnejd och önskar få ytterligare inspel och hjälp för att kunna förverkliga målsättningarna med ett levande Folkets Hus fyllt av aktiviteter.

Vi har med beundran skådat framgången med Fritidsgården som våra ungdomar öppet visar stort intresse för. Parallellt med Samhällsföreningen så drivs aktiviteter med barngymnastik som har en fantastik uppslutning av barn från 1-5 år och en Crossfitträning som är mycket uppskattad av många motionärer.

Vi listar nedan de aktiviteter som vi just nu har fastställda och mera kommer! Vi hänvisar all information här via Tvingnet (www.tvingnet.se) i kombination med anslag vid affären och kommer i mindre skala lägga lappar i lådorna.

Hjärtligt välkomna på aktiviteterna och glöm inte ta med er nära o kära! Aktiviteterna är öppna för alla!

Mvh Styrelsen och Festkommittén

 

20131214_artikel_pagang

Kommentar